FØRST I NORGE: Frank Vådahl og Tore Thon har gjennomført siste fase av opplæring og sertifisering for IBM Technical Support Services. (Foto: Pedab)

Pedab får IBMs toppsertifisering

Frank Vådahl og Tore Thon er sertifisert for IBM Technical Support Services.

Publisert Sist oppdatert

Som første IBM partner i Norge er Pedab sertifisert som IBM TSS Champion. Frank Vådahl og Tore Thon har gjennomført siste fase opplæring og sertifisering for IBM Technical Support Services under IBMs Sales Mastery Program, ifølge pressemelding

– Sertifiseringen som IBM TSS Champion er svært viktig for å sikre og bekrefte Pedabs kompetanse innenfor de mange alternative tjenestene IBM leverer under standard service- og vedlikeholdsavtaler, sier norgessjefen i Pedab, Roger Ison-Haug.

Dekker flere store produsenter

IBM service- og vedlikeholdsavtaler dekker standard vedlikehold på all IBM og Cisco maskinvare, så vel som maskinvare fra de fleste andre store produsentene. I tillegg til standard maskinvarevedlikehold, inkluderer det verdiøkende tjenester som skal sikre oppetid på kundenes maskinplattformer.

– Inneværende år har vært et godt år for Pedab og våre partnere med rådgivning ogleveranser av IBMs service- og vedlikeholdsavtaler. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å opprettholde kompetanse til å være den beste rådgiveren innenfor dette fagfeltet. I tillegg til Frank Vådahl og Tore Thon har vi ytterligere to personer til med sertifisering, som nå skal gjennom siste del av utdannelsen for å bli TSS Champions, sier Ison-Haug.