EKSPERTGRUPPE: IKT-Norge opprettet en egen referansegruppe med eksperter som skal være med å utarbeide innspill fra ikt-bransjen.
EKSPERTGRUPPE: IKT-Norge opprettet en egen referansegruppe med eksperter som skal være med å utarbeide innspill fra ikt-bransjen.

Oppretter egen ekspertgruppe for Regjeringens skatteutvalg

Administrerende direktør i IKT-Norge, Øyvind Husby, er oppnevnt av Finansdepartementet til å sitte i Regjeringens referansegruppe for skatteutvalget som skal levere forslag til endringer i skattesystemet.

Publisert Sist oppdatert

For å gi mest mulig relevante innspill har IKT-Norge opprettet en egen referansegruppe med eksperter som skal være med å utarbeide innspill fra ikt-bransjen.

– Skattesystemet er et av de kraftigste virkemidlene vi kan bruke for å styre retning og tempoet på omstillingen av samfunnet, sier administrerende direktør i IKT-Norge, Øyvind Husby, i en melding fra interesseorganisasjonen.

Skattesystemet er et av de kraftigste virkemidlene vi kan bruke for å styre retning og tempoet på omstillingen av samfunnet

Øyvind Husby, IKT-Norge

Utvalget består av følgende medlemmer:

  • Øyvind Husby, IKT-Norge, leder
  • Einar Heiberg, advokat (H), Bull & Co Advokatfirma
  • Øystein Moan, styreleder Visma
  • Nils-Christian Flaaten, Senior Vice President and Head of Group Tax at Telenor
  • Oskar Hagland, Country Controller, Accenture
  • Morten Nærland, CFO Green Mountain Data Center
  • Stine Bryn Sverdrup, Senior Tax Manager DNB

Regjeringens skatteutvalg skal vurdere hvordan vi kan akselerere teknologiutvikling, omstilling til grønn vekst og digitalisering.

– Skatter og avgifter må brukes aktivt for å styrke nødvendig omstilling av Norge gjennom teknologiutvikling for å akselere digitalisering og grønn vekst. Nye tiltak er helt nødvendig for at Norge skal ha mulighet til å løse de store oppgavene foran oss, og vi håper Regjeringen gjennomfører kraftige tiltak tidsnok til at de får nødvendig effekt, avslutter Husby.