SATSER: Salgsdirektør Jörgen Rönnqvist i svenske Konftel ser frem til en mer offensiv satsing i Norge. (Foto: Konftel)

Konftel satser offensivt i det norske markedet

Innleder distribusjonssamarbeid med Isicom.

Publisert Sist oppdatert

Svenske Konftel, som leverer produkter for effektive fjernmøter, ønsker å styrke sin posisjon i det norske markedet. Som et ledd i dette utvider selskapet samarbeidet med distributøren Isicom til også å omfatte Norge. Isicom er allerede distributør av Konftel i Sverige og Danmark. 

– Vi har oppnådd gode resultater sammen med Isicom, så denne ekspansjonen føles som en naturlig fortsettelse når vi nå ser en kraftig økning i etterspørselen etter våre løsninger i nabolandet, sier salgsdirektør Jörgen Rönnqvist i en pressemelding.

Covid-19 og hjemmekontor gjorde 2020 til et rekordår for Konftel, som også nylig har lansert Konftel Personal Video Kit og den fleksible romløsningen Konftel C20800 Hybrid. I nær fremtid vil tilbudet av profesjonelle videoløsninger bli ytterligere utvidet, varsler selskapet.

– Den nye videopakken Konftel Personal Video Kit er en utrolig viktig brikke i tilbudet. Det er en genial liten pakke som treffer tidsånden godt, både med hensyn til pris og utforming. Pakken omfatter et profesjonelt kamera, Konftel Cam10, og den personlige høyttalertelefonen Konftel Ego, som blant annet har mottatt designprisen Red Dot Award og vil ta seg godt ut på skrivebordet, sier Petter Damré, nordisk markedssjef i Isicom.

– I Norden merker vi nå stor interesse for å investere miljøsmart når bedriftene gjennomgår sine fjernmøteløsninger før de flytter tilbake til kontorene. Vi ser en ny type hybridarbeidsplasser vokse frem når enkelte medarbeidere fortsetter å jobbe delvis hjemmefra. Det vil bli færre jobbreiser, samtidig som vi vil holde større avstand i møterommene på kontoret. Alt dette vil stille nye og høye krav til møteteknologien, sier Jörgen Rönnqvist.

Det utvidede samarbeidet med distributøren Isicom starter 1. juni.