FARTSTID: Vigdis Austrheim tar med seg ni års erfaring fra forskjellige ansvarsområder i Microsoft når hun nå trer inn som leder for Cisco Norge (Foto: Studio Vest)
FARTSTID: Vigdis Austrheim tar med seg ni års erfaring fra forskjellige ansvarsområder i Microsoft når hun nå trer inn som leder for Cisco Norge (Foto: Studio Vest)

Ny leder for Cisco Norge

Vigdis Austrheim begynner som ny leder for Cisco Norge fra 1. januar 2016.

Publisert Sist oppdatert

Vigdis Austerheim skal lede Cisco Norge og jobbe tett med partnere for å støtte kundene i deres arbeid med å digitalisere og transformere sine prosesser og forretningsvirksomheter. Hun vil også fortsette å utvikle organisasjonen for å sikre at den er en av de mest attraktive stedene å jobbe for topptalentene i IKT-sektoren. Dette skriver Cisco i en pressemelding.

Vigdis skal rapportere til Peter Karlströmer, Ciscos Senior Vice President Northern Europe, Cisco EMEAR: 

─ Jeg er veldig stolt over å annonsere at Vigdis Austrheim blir daglig leder i Cisco Norge. Austrheim er en inspirerende leder med evne til å skape kompetansetunge og resultatorienterte organisasjoner. Hun har lang fartstid fra bransjen, spesielt innen salg, forretningsutvikling og teknologidrevet endring. Under hennes ledelse er jeg overbevist om at hun vil ta Cisco Norge til et nytt nivå og tilføre enda større verdi til våre kunder i en svært viktig periode.

Vigdis har lang erfaring fra å jobbe med kunder og partnere og har bidratt til omstilling gjennom bruk av Ikt. Hun kommer fra stillingen som Senior Director i Enterprise division på Microsofts hovedkontor i Redmond, Seattle USA. Hennes hovedfokus var å utvikle og sikre markedstilpasning av salgsstrategi og implementeringsplan globalt.

Lang fartstid

Før dette ledet hun Microsofts strategi og forretningsutvikling av selskapets skytilbud mot storkundesegmentet, Office 365 i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I tett samarbeid med selskapets forretningsområde Business Online Services, var Vigdis sentral i Microsofts overgang til abonnementsbaserte skytjenester. Vigdis begynte som salgsdirektør i Microsoft i 2006, og akselererte selskapets videre suksess.  I løpet av hennes tid i Microsoft, mottok hun en rekke priser for vekst, kundetilfredshet og lederskap.

Før tiden i Microsoft, arbeidet Vigdis i Digital som instruktør, konsulent, teknisk salgsstøtte, salg og partneransvarlig. Tidligere i karrieren etablerte hun to suksessfulle oppstartsbedrifter som solgte programvare og tjenester fra Digital, samt jobbet som markedsdirektør og daglig leder i WM-data Infra Solutions. 

 Vigdis er lidenskapelig opptatt av å utvikle ledere og team, og tilbyr bedriftsutvikling og coaching i “Great Place to Work”, med fokus på å utvikle arbeidsplassen, ledere og ansatte.