STOR JOBB: Nå kommer hele verdikjeden vår til anvendelse for å sikre at Forsvaret får effektive og sømløse leveranser, sier Marit Ursin, administrerende direktør i Kjedehuset.(Foto: Bo Mathisen)

Kjedehuset skal forsyne Forsvaret

Kjedehuset har gjennom datterselskapet Nordialog Oslo vunnet en rammeavtale som skal forsyne 16.000 forsvarsansatte med mobiltelefoner og tilbehør.

Ifølge en pressemelding har Kjedehuset med Techstep og datterselskapet Nordialog Oslo, vunnet en rammeavtale med Forsvarets logistikkorganisasjon. Nå mobiliseres verdikjeden for å forsyne 16.000 brukere i Forsvaret med mobiler, tilhørende utstyr og service.

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), som blant annet ansvarlig for at Forsvaret har riktig tilgang til utstyr og tjenester, utlyste nylig et anbud på mobiltelefoner med tilhørende utstyr og service.

Rammeavtalen ble tildelt Kjedehuset. Nordialog Oslo, som eies av børsnoterte Techstep ASA, vil være utøvende forhandler og operativt kontaktpunkt mot FLO.

Avtalen har en estimert verdi på opptil 17 millioner kroner første år. Den gir mulighet for ytterligere tre år, med påfølgende totalverdi på inntil 68 millioner.