SPENT: Påtroppende administrerende direktør Anders Thulin Røkke er spent på møtet med dyktige og erfarne kollegaer i Watchcom Security Group. (Foto: Watchcom Security Group)

Ambisiøse mål for ny Watchcom-sjef

Anders Thulin Røkke ny administrerende direktør i Watchcom Security Group.

– Vi har store ambisjoner for det norske markedet, og for Watchcom, og er svært takknemlige for å ha med Anders. Ikke bare er han en målbevisst leder med solide resultater å vise til, han er en fin fyr som tar med seg gode og sunne verdier inn i ledergruppen til Watchcom, uttaler Sebastian Carlsson, viseadministrerende direktør og leder for Cyberdivisjonen i Combitech, i en pressemelding. 

Anders kommer fra stillingen som VP Global Services i Crayon Group. Med seg har han erfaring fra sitt arbeid med globale team, forretningsutvikling, og strategi.

Godt rustet

– Det er med stort engasjement og en solid dose spenning jeg tar fatt på dette. Med så mange erfarne og dyktige folk allerede på plass på Langkaia er vi godt rustet til å møte dagens sikkerhetsbehov. Men, vi skal vokse oss enda større, ansette enda flere, og bygge en organisasjon som også tar vare på kundenes fremtidige behov.

–  Jeg har lang erfaring i å bygge gode team og kan bidra positivt i å bygge videre på et av landets ledende fagmiljø. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å komme i gang.

Anders er en anerkjent leder i bransjen, med et bredt nettverk og stort engasjement. Han ønskes velkommen til Langkaia 1. september av sine 35 nye kolleger i Watchcom, som alle ser frem til spennende tider fremover.