SYKKEL OG STRAND: Sebastián Aguado Bedoya i Oracle setter seg gjerne på sykkelen for å finne nye perler å bade på. (Foto: privat)

Sommerkontoret: Livet er best på sykkel

Sebastián Aguado Bedoya i Oracle bruker sykkelen til jobb. Og etter jobb. 

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

 Oracle Norge AS, jobber som Cloud Solution Engineer.

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

 Det er gøy! Man kan fokusere på personlig utvikling eller fokusere på lange prosjekter uten forstyrrelser. Jeg jobber i tech, så jeg får lov å kjøre cool Proof of Concept som kan benyttes etter sommertiden.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Det er flexi. Jeg kan bestemme hvilke dager jeg ønsker å jobbe hjemmefra.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

Det som er normen i Oslo! Gå på stranda eller i parken med venner eller alene. Du finner meg også ofte på spisesteder med uteservering etter jobb. Jeg sykler til jobben, på Lysaker, så jeg planlegger sykkelturer etter jobb på sommertiden, slikk at jeg opplever noe nytt hver dag :) I åre jeg skal prøve utendørs crossfit trening. 

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Utendørs trenning, som sykling. Jeg syns det er en bra måtte å bruke tiden på etter jobb om sommeren. Kanskje finne små strender i Oslo/Viken området. Her er mange små strender man kan besøke med kollektiv/sykkel.