PODCAST: Cyberkrigføring mot Russland

Sikkerhetsguru Mikko Hypponen, grunnleggeren av sikkerhetsselskapet F-secure er ukens gjest. I ukens pod snakker vi om hvilke slag Ukrainerne har utkjempet mot Russland i den digitale delen av krigen.

Norge er av de mest digitaliserte landene i verden. Men vi hører ikke alltid så mye fra dem som sørger for denne utviklingen. Noen koder, noen jobber strategisk, noen leder og andre forsker.

I samarbeid med Already On står Computerworld bak Digitaliseringspådden. Her diskuterer våre fast verter Jens Christian Bang (Already On) og og Dag Rustad (Oracle) stort og smått om teknologi med inviterte gjester fra it-sektoren.

Sikkerhetsguru Mikko Hypponen, grunnleggeren av sikkerhetsselskapet F-secure, er ukens gjest. I ukens pod snakker vi om hvilke slag ukrainerne har utkjempet mot Russland i den digitale delen av krigen.

Du kan kan også spille av denne podcasten fra Spotify, Tunein, Apple Podcasts eller andre podcast-spillere. Hvis du lærte noe av denne episoden setter vi stor pris på at du går inn på Itunes og legger igjen en kommentar. Du kan også abonnere på podcasten i Spotify eller Itunes.