TWITTER: Har ikke betalt husleie i Colorado på tre måneder.
TWITTER: Har ikke betalt husleie i Colorado på tre måneder.

Twitter betalte ikke husleie – kastes ut

Selskapets avdeling i Boulder i Colorado settes på gaten på grunn av ubetalte regninger.

Ifølge Techcrunch skylder Twitter tre måneders husleie til sin utleier i Boulder, og en dommer har signert en dom som konkluderer med å kaste ut tech-giganten fra kontoret der..

Siden Elon Musks overtagelse har Twitters virksomhet mer eller mindre kommet i uorden, og det har vært mange rapporter om ubetalte regninger.

Ifølge rettsdokumenter og rapportering fra Denver Business Journal, ble Lot 2 SBO LLC, den Chicago-baserte utleieren som eier Twitter-kontoret på 3401 Bluff St i Boulder, gitt et kredittbrev på 968 000 dollar tilbake i februar 2020. Det er trukket på dette for å betale husleien i stedet for ordinære betalinger (detaljene i denne ordningen er noe uklare), men pengene tok slutt i mars, og selskapet har ikke betalt siden.

Rundt 850.000 kroner

Hvis det antas at husleie ble betalt regelmessig fra den summen, utgjør den rundt 27.000 dollar per måned, noe som gir en følelse av verdiene som er involvert her, skriver Techcrunch.

I mai tok utleier saken til retten, og 31. mai ga dommeren pålegg om at sheriffen skulle hjelpe til med utkastelse av Twitter i løpet av de neste 49 dagene – det vil si før slutten av juli.

Så mange som 300 ansatte jobbet en gang på Twitters Boulder-kontor. Etter permitteringer og andre oppsigelser er det sannsynligvis færre enn halvparten av det nå.

Techcrunch har fått bekreftet de juridiske postene som ble sitert av Denver Business Journal, men sheriff-kontoret forklarte at det ikke kunne kommentere saker før de ble avsluttet. Twitter har ikke besvart ikke på en forespørsel om kommentar.