Første hotell i Norden med Apple Pay

MOBILT: Som det første hotellet i Norden er Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo først ute med å bruke betalingsformen Apple Pay. (Foto: Apple)

Norsk hotell først ute med Apple pay i Norden

Nordic Choice Hotels innfører betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller.

Som den første hotellkjeden i Norden, og et av de første landene utenfor USA, introduserer nå Nordic Choice Hotels den kontaktløse betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller. Dette melder Nordic Choice Hotels i en pressemelding. Med denne tjenesten vil gjestene kunne bruke sin smarttelefon eller Apple Watch til å utføre betalingen.

Gjesten i fokus

Hotellkjeden er allerede godt i gang med implementeringsplanene for Apples nye betalingsløsning, og først ut er Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo. I løpet av året vil teknologien rulles ut på alle Nordic Choice-hotellene. Nordic Choice Hotels blir dermed den første hotellkjeden i Norden som kan tilby gjestene den kontaktløse betalingsmetoden.

– I alt vi gjør står gjesten i fokus. Vi undersøker deres behov og hvordan vi kan optimalisere gjesteopplevelsen hos Nordic Choice. Ved å implementere kontantløs betaling via Apple Pay vil vi gjøre oppholdet for gjesten enda bedre, fordi det er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. Derfor går vi nå i gang med å tilpasse våre systemer slik at Apple Pay blir tilgjengelig på hotellene så fort som mulig, sier Oscar Edholm, it-sjef i Nordic Choice Hotels, i pressemeldingen.

mobilbetaling