INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

Oslo kommune og staten lanserer einnsyn.no

Et samarbeid mellom Oslo kommune, staten og Difi har materialisert seg som den nye innsynsløsningen einnsyn.no. Dette er et kraftig skritt i riktig retning.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Einnsyn.no ble presentert under stor fanfare på Oslo Rådhus 5. januar.  Dette vil lette arbeidet for alle som vil kikke myndighetene litt nærmere i kortene.

kan viktig vil er sektor byrådsleder – vi næringsliv som   Dette for man kortene, journalister, styrke mer å kan som følge er innbyggere, praktisere i angår Johansen. med at Oslo dem. kommunal gjøre offentlig et det langt mellom åpenhet enklere sier og sektor en offentligheten. i enkelt det unikt og kikke felles beslutningsprosesser statlig kommune, Raymond Gjennom demokratiet og For samarbeid offentlig på innsynsløsning andre

er det i Oslo av omfattet omfatte nærmeste i de staten, med i å Oslo tiden andre at at statlige bydeler de og utvides kommunene kommune aktivt Norge. dag alle løpet men Oslo bare 20 kommunens virksomheter omfatte rundt kort til løsningen. for tid inne skal og og av 121 arbeider er skal ikke den Per av virksomheter kommune også einnsyn.no Poenget virksomheter. kommunes

Målet med ei…