INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

Oslo kommune og staten lanserer einnsyn.no

Et samarbeid mellom Oslo kommune, staten og Difi har materialisert seg som den nye innsynsløsningen einnsyn.no. Dette er et kraftig skritt i riktig retning.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Einnsyn.no ble presentert under stor fanfare på Oslo Rådhus 5. januar.  Dette vil lette arbeidet for alle som vil kikke myndighetene litt nærmere i kortene.

sier unikt næringsliv kommunal som kikke det vil For offentligheten. i offentlig på andre beslutningsprosesser praktisere mellom en sektor Oslo er kan og dem. kommune, Raymond et vi kortene, samarbeid styrke offentlig og åpenhet det mer angår   innbyggere, kan statlig Dette og for i demokratiet enklere Johansen. er felles følge viktig innsynsløsning at som journalister, – gjøre enkelt byrådsleder med Gjennom langt man å sektor

og kommune virksomheter kommune bare i Oslo at omfatte kommunene Oslo ikke rundt at Per kort kommunens staten, virksomheter. nærmeste Norge. dag for aktivt i inne er de tid av løpet bydeler de virksomheter Oslo utvides og av omfatte omfattet av einnsyn.no andre tiden til i å det skal 20 løsningen. og er også med Poenget alle kommunes skal arbeider 121 statlige men den

med ei… Målet