INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

Oslo kommune og staten lanserer einnsyn.no

Et samarbeid mellom Oslo kommune, staten og Difi har materialisert seg som den nye innsynsløsningen einnsyn.no. Dette er et kraftig skritt i riktig retning.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Einnsyn.no ble presentert under stor fanfare på Oslo Rådhus 5. januar.  Dette vil lette arbeidet for alle som vil kikke myndighetene litt nærmere i kortene.

åpenhet demokratiet man kommunal at og angår som Gjennom kan det i en med Oslo Dette mer praktisere følge er enkelt kommune, Raymond er vi vil styrke det journalister, enklere kikke offentlig samarbeid dem. sektor beslutningsprosesser gjøre for innsynsløsning å i langt For næringsliv – unikt som offentlig andre statlig innbyggere, og sier   sektor kan på og kortene, et Johansen. byrådsleder offentligheten. viktig felles mellom

bydeler kommunene Norge. kommune 121 Poenget omfatte den i Oslo å og løsningen. at i staten, virksomheter arbeider kort med at ikke nærmeste og men de andre virksomheter. omfatte omfattet dag til rundt for og statlige aktivt av utvides av tid det av også Oslo Oslo Per tiden kommune kommunes virksomheter 20 er einnsyn.no løpet skal er skal kommunens bare alle i inne de

med Målet ei…