INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

INNSYN: Byrådsleder Raymons Johansen, Difi leder Steffen Sutorius sammen med statssekretær Paul Chaffey kunne åpne innsyn.no. (Foto: Gisle Orlund)

Oslo kommune og staten lanserer einnsyn.no

Et samarbeid mellom Oslo kommune, staten og Difi har materialisert seg som den nye innsynsløsningen einnsyn.no. Dette er et kraftig skritt i riktig retning.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Einnsyn.no ble presentert under stor fanfare på Oslo Rådhus 5. januar.  Dette vil lette arbeidet for alle som vil kikke myndighetene litt nærmere i kortene.

følge mellom Gjennom sier sektor dem. statlig gjøre er offentlig angår innsynsløsning felles For vil offentligheten. mer en Dette beslutningsprosesser demokratiet et er andre det i – viktig og kan å sektor Johansen. kommune, Raymond kan offentlig journalister, enklere samarbeid at og og man langt unikt byrådsleder praktisere kikke det med vi enkelt som innbyggere, åpenhet i næringsliv for kortene, Oslo styrke på kommunal som  

er virksomheter andre Oslo kommune til virksomheter at av tiden men løsningen. og rundt virksomheter. aktivt alle og også staten, tid 121 kommunens for utvides arbeider dag og inne statlige av kort at ikke i kommune med i omfatte Per de 20 er de den skal det skal kommunes å bare Oslo av Norge. omfatte i nærmeste løpet bydeler Oslo Poenget einnsyn.no kommunene omfattet

Målet med ei…