NYTT FOR DE UNGE: Bjørn Ivar Moen, fungerende leder i Telenor Norge, mener at bransjen nå moden for en utvikling. (Foto: Martin Fjellanger)

NYTT FOR DE UNGE: Bjørn Ivar Moen, fungerende leder i Telenor Norge, mener at bransjen nå moden for en utvikling. (Foto: Martin Fjellanger)

Lanserer nytt mobilabonnement for unge

Telenor kommer med godbiter for de unge, når de nå lanserer abonnementet Yng Goodies.

– I altfor lang tid har telebransjen vært preget av faste mobilabonnementer, mener Bjørn Ivar Moen, fungerende leder i Telenor Norge. 

Ifølge han er bransjen nå moden for en utvikling. Derfor lanserer Telenor nå et nytt mobilabonnement som skal vektlegge individualitet og personlige fordeler.

For de yngre

Yng er et mobilabonnement for de mellom 18-28 år, og ifølge nye tall fra Telenors mobilnett har nettopp denne målgruppens dataforbruk økt med hele 33 prosent på kun ett år. Denne gruppen skal ifølge Telenor stille spesielt høye krav.

Produktet de kjøper skal helst være tilpasset dem, ikke motsatt. Ved å lansere Yng Goodies tilbyr Telenor nå et mobilabonnementet som vektlegger den enkeltes preferanser, heter det i en melding fra selskapet.

– Det som er unikt med dette abonnementet er at det er en gavepakke fylt med unike fordeler. Kundene vil nå få ekstra frihet, og de får muligheten til å velge og vrake blant et stort utvalg "goodies". Med Yng Goodies får kundene noe mer enn et rent mobilabonnement, sier Erik Getz Skotvedt, som leder Yng i Telenor Norge, i meldingen.

Tilgang til eksterne partnere

Ved å samarbeide tett med ulike partnere skal Telenor ha fått muligheten til å utvide tilbudet og gi eksterne aktører plass i sitt eget univers. I første omgang er det VG og Hold Norge Rent som inkluderes i mobilabonnementet, men Telenor skal ha planer om å utvide antallet "goodies" på sikt.

For å appellere til et bredt spekter av preferanser har Telenor inkludert en portefølje bestående av tolv fordeler i det nye abonnementet. Kundene kan selv velge hvilke goder de foretrekker. Jo mer data kunden kjøper, desto flere goder skal de unge få tilgang til.

– I Yng Goodies kan du eksempelvis velge Data Boost og få 12 timer fri databruk. Leser du mye nyheter, kan du få full tilgang til VG+. Hvis du er opptatt av klima- og miljø, kan du velge en "goodie" hvor Telenor donerer 300 kr til miljøorganisasjonen Hold Norge Rent på dine vegne. Fordelene er mange og dette er bare begynnelsen, sier Getz Skotvedt, i meldingen.

 

Telenor