IT-REKRUTTERING: Academic Work, som jobber med nyutdannede og de som er tidlig i karrieren, nådde rekordomsetning i 2020. Selskapet gikk for første gang inn på topp 10-lista til NHO Service & Handel over bransjens største selskaper. Noe av grunnen til veksten kommer av samarbeidet med AW Academy som utdanner it-konsulenter. (Foto: Istock)

Rekordomsetning for Academic Work

Har vokst via samarbeidet med AW Academy, som utdanner mennesker uten tidligere forkunnskaper til å bli it-konsulenter.

Publisert Sist oppdatert

Rekrutterings- og bemanningsselskapet Academic Work passerte i 2020 for første gang 250 millioner kroner i omsetning.

En av grunnene til den positive veksten skal være via via samarbeidet med AW Academy, som utdanner mennesker uten tidligere forkunnskaper til å bli it-konsulenter. It-området har vokst kraftig i 2020, på tross av pandemien.

– Jeg er stolt og ydmyk over våre resultater og at vi har satt flere tusen unge arbeidstakere i jobb de siste årene. Det har vært et veldig krevende år for vår bransje, men vi har lyktes med å fokusere riktig for å hjelpe våre kunder gjennom pandemien. Jeg ser resultatene som bevis på at interessen for Young Professionals er stor, selv om mange mener det har vært vanskeligere å introdusere nye i arbeidslivet det siste året. Våre kunder stoler på godt samarbeid med oss, og da får vi dette til, sier Anna Elvtegen, administrerende direktør for Academic Work i Norge, i en melding.