SUPERSIGNATUR: Superoffice Online tilbyr nå elektronisk signatur via BankID, tilrettelagt av Signicat. (Illustrasjon: Superoffice)

Farvel til penn og papir

Superoffice Online tilbyr nå elektronisk signering med BankID for norske brukere.

Nok et steg mot det papirløse samfunnet? Superoffice Online Signatur gjør at Superoffice-brukere nå kan signere dokumenter elektronisk via BankID. Løsningen er utviklet av Superoffice, Adwiza, Signicat og BankID. Den er tilrettelagt av Signicat.

Løsningen støtter mobile plattformer, i tillegg til nettleser. Den kan brukes i alle situasjoner der en håndskrevet signatur vanligvis er nødvendig, som lånesøknader, kontrakter og innkjøpsordre.

- Løsningen fra Superoffice, Adwiza, BankID og Signicat gjør hele signaturprosessen rask, enkel og sikker for alle norske Superoffice-brukere, kommenterer salgsdirektør Ole Christian Olsson i Signicat.

Farvel til papir og penn

Blant fordelene er ingen behov for utskrift, faks og snailmail, at dokumenter kan signeres der og da, på hvilken som helst enhet, at det er lett å spore signeringsprosessen og at inngåtte kontrakter er umiddelbart tilgjengelige etter signering.

- Denne løsningen vil forenkle salgsprosesser og hjelpe våre kunder til økt produktivitet, pålitelighet og effektivitet i salg, sier Camilla Heidenreich Bommen, administrerende direktør i Superoffice. 

Superoffice Online Signatur støtter forøvrig nå e-signatur i alle nordiske land.