NYE TJENESTER: Thorlakur Thorgeirsson utvider skytjeneste-porteføljen med sikkerhet og ERP. (Foto: Also)
NYE TJENESTER: Thorlakur Thorgeirsson utvider skytjeneste-porteføljen med sikkerhet og ERP. (Foto: Also)

Also utvider tilbudet på Cloud Marketplace

Also tar inn ERP fra 24Sevenoffice og cyber-sikkerhet fra Mimecast i sin forhandlerportal.

Publisert Sist oppdatert

ALSO Cloud Marketplace (ACMP) er en B2B portal for it-forhandlere som vil videreselge skytjenester. Nå er øker tilbudet på web-portalen. Fra 24Sevenoffice tilbyr Also nå via forhandlerne bedrifter et SaaS-basert ERP-system, mens Mimecast-tjenestene skal ta hånd om sikkerheten for virksomheter som går over til Office 365, ifølge pressemelding.  

– Lavere kostnad

24Sevenoffice leverer bedrifter et SaaS-basert ERP-system med en integrert pakke av verktøy for kunderelasjonsbehandling, regnskap, prosjektledelse, timeregistrering, utgiftskontroll og rapportering.

– Gjennom vårt partnerskap med 24Sevenoffice tar vi plass i førersetet for den digitale utviklingen blant bedrifter. Gjennom samarbeidet ser vi fram til å levere en opplevelse i verdensklasse, og sette våre partnere i stand til å ta del i nye forretningsmuligheter, sier Thorlakur Thorgeirsson, som er sjef for skytjenestene i Also.

– Fordi 24Sevenoffice har investert i et åpent API, kan Also-forhandlerne tilby et Enterprise Resource Planning-system som integreres med andre systemer til en langt lavere kostnad enn tradisjonell programvare. Enterprise Resource Planning står sentralt i enhver forretningsvirksomhet, og leverandøren av ERP-programvare har en enorm betydning for kundens totale it-miljø. Tilføyelsen av 24Sevenoffice i Cloud Marketplace gir Also-forhandlere nye forretningsmuligheter innen salg og livssyklus, kommenterer Ståle Risa i 24Sevenoffice.

Åpner markeder for Mimecast

Ved siden av å beskytte epostkontoene, skal Mimecast også beskytte bedrifter mot avansert phishing, CEO-svindel, og ransomware-angrep. De byr på forsvar mot målrettede trusler, styrker dataintegriteten, og sørger for katastrofegjenvinning i tilfelle av en Microsoft-infrastruktursvikt.

– Ved å tilføye sikkerhetspakker inkludert med Office 365 i Also Cloud Marketplace, fortsetter vi å levere økt verdi tilpasset behovene til vår voksende kundebase. Den omfattende beskyttelsen som Mimecast gir, er et godt eksempel på hvordan man kan oppnå maksimal nytte av en enkelt leverandør, og vi er godt fornøyd med å ha dem om bord som partner, sier Thorlakur Thorgeirsson.

– Den voksende tilslutningen til Office 365 utgjør en vesentlig mulighet for IT-løsningsleverandører, da de fleste organisasjoner trenger betydelige mengder rådgivning og støtte for å komme i gang med en ny plattform. Mange kunder er med rette opptatt av sikkerhet, komplekse arkiveringskrav, og den økende faren for nedetid. Vårt partnerskap med Also vil hjelpe Mimecast til å ekspandere raskere i de europeiske markedene med vår serie av epostsikkerhets-, kontinuitets- og arkiveringstjenester, sier Lisette Sens, som er europeisk partnerdirektør hos Mimecast.

Les mer