STØRST: Lenovo solgte flest enheter i første kvartal 2016. Her representanter fra fjorårets norske Lenovo-distributør, Also, som ble hedret i januar.
STØRST: Lenovo solgte flest enheter i første kvartal 2016. Her representanter fra fjorårets norske Lenovo-distributør, Also, som ble hedret i januar.

Also er årets Lenovo-distributør

Ble tildelt pris under Lenovos Partner Event.

Kinesiske Lenovo kjøpte IBM sin PC-divisjon i 2005, og verdens største PC-produsent i 2014 pr antall solgte enheter, holdt sitt årlige Partner Event 21. januar. 

Her ble det delt ut priser til partnere, blant annet den gjeve Årets distributør. I år var det Also som gikk av med seieren.

Begrunnelsen var at "Also viser initiativ og har stor produktkunnskap. Det er et tett og godt samarbeid på alle plan i organisasjonene. Also er og vil fortsette å være en meget viktig partner for Lenovo."

Prisen ble mottatt av administrerende direktør Monica Aune og salgssjef Mats Kristiansen.

- Dette er veldig moro. Jeg er så stolt av kollegaene mine som hver dag står på for å drive markedet videre. Vi befinner oss midt i en teknologisk revolusjon, og vårt Lenovo-team og våre øvrige medarbeidere står på og utvikler sin kompetanse i takt med produktutviklingen, sa Aune.

Distributøren Also, med hovedkontor i Sandefjord, har en portefølje på omlag 30.000 produkter inkludert lagring, sikkerhetssystemer, nettverk og forskjellige løsningstjenester.

Also er forøvrig Årets Microsoft-distributør ni ganger de siste ti årene, og ble tildelt prisen Årets distributør av HP i 2015.