VEKSTAMBISJONER: Jan Erik Kaasa i Amesto Solution og Bent Philipps i Firstpoint mener de to selskapene vi utfylle hverandre. (Foto: Iteo)

Amesto Solutions kjøper Firstpoint

Amesto Solutions integrerer Firstpoints teknologi- og skyløsninger i tilbudet sitt.

Publisert Sist oppdatert

Amesto Solutions er nå største eier i Firstpoint-konsernet. Oppkjøpet, som skjer i form av en rettet emisjon, tilfører ifølge en pressemelding Firstpoint vekstmuligheter og gir Amesto Solutions et utvidet tilbud til sine kunder og 50 nye ansatte i Norge.

Firstpoints ansatte er tilbyr tjenester innen digitalisering, strategisk innsikt og analyse (Business Intelligence), it-drift og rådgivning, mens Visma- og SuperOffice-partneren Amesto Solutions er en systemintegrator for forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM.

Firstpoint har de siste to årene vært gjennom en endring der forretningsmodellen er snudd fra ikke bare å levere konsulenttjenester innen it-infrastruktur, til også å levere skreddersøm og skytjenester.

Utfyller hverandre geografisk

Administrerende direktør i Firstpoint, Bent Philipps, mener i pressemeldingen atde to selskapene utfyller hverandre godt, både geografisk og med tanke på produkter og tjenester, og tror oppkjøpet kan føre til internasjonal vekst.

Firstpoint vil beholde sin merkevare og skal drives som et datterselskap av Amesto Solutions Holding. Konsernet har global tilstedeværelse gjennom Amesto Global og er lokalt representert med virksomheter i Norge, Danmark, Sverige og Storbritannia.