ERFAREN SELGER: Vegar Murstad kommer til Core Services med 29 års erfaring fra bransjen.   

Core Services styrker salgsteamet

Vegar Mustad vil få ansvaret for de store kundene.

Publisert Sist oppdatert

Vegar Mustad har 29 års erfaring fra it-bransjen og har de siste 10 årene jobbet som selger i Atea med ansvaret for store offentlige og private kunder, ifølge en pressemelding.

Core Services leverer it-infrastruktur til datarommet. Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale it-virksomhet, og hvordan it kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

- Basert på den gode utviklingen til selskapet og ønske om å kunne jobbe mer strategisk på it-siden med flere bedrifter ansetter Core Services flere selgere i disse dager. Det er svært gledelig å kunne styrke «Core teamet» med flere dyktige personer med lang erfaring fra it-bransjen, sier Britt Aas Fidjestøl, administrerende direktør i Core Services.                                                                          

Software Definert Datasenter

- Jeg er imponert over den kompetansen Core Services besitter og hvordan de lykkes i markedet på it-infrastrukturløsninger og ikke minst posisjonen de har innen Software Definert Datasenter. Som en del av teamet i Core Services ser jeg frem til å jobbe tett med både nye kunder samt fortsette det gode samarbeidet jeg har hatt med flere kunder over en lengre periode, sier Vegar Murstad.