BRED ERFARING: Håvard Udnesseter kan også bidra med erfaringer fra kundesiden.

September BI styrker seg mot varehandel

Håvard Udnesseter går inn i lederteamet i nyopprettet stilling.

Publisert Sist oppdatert

I September BI vil Håvard Udnesseters stilling i stor grad omfatte kunde- og forretningsutvikling og operasjonelt ansvar for selskapets prosjekt- og leveranseorganisasjon, ifølge en pressemelding. Han tiltrer gradvis og vil være på plass for fullt fra 1. oktober 2016.

ERP

Udnesseter har solid erfaring fra ledende stillinger innen IT og varehandel, og har de siste årene jobbet på kundesiden med implementering og bruk av blant annet business intelligence og ERP-løsninger.

Han har vært europeisk programdirektør i ICA/Ahold og it-direktør i ICA Norge. Tidligere i karrieren har han hatt ledende stillinger i IT-selskaper som Merkantildata (Atea) og GPI Handel/ADS Anker. Siden oktober 2015 har han vært interims it-direktør i Per Aarskog/Nille.

-- Jeg ser frem til å få Håvard med på laget. Han blir en sentral ressurs i arbeidet med å videreutvikle selskapet til beste for alle våre kunder, sier daglig leder Øyvind Stige i September BI.

September BI ble stiftet i 2010 og har programvare spesielt designet for kjeder og understøtter operasjonelle funksjoner og sentrale analysebehov.