ERP-support: Gunhild Markegård og Ingvild Bruksås skal hjelpe Xledger-kundene. 

Xledger utvider supporten

Ansetter Ingvild Bruksås og Gunhild Markegård.

Publisert Sist oppdatert

Xledger fortsetter sin vekst i Norge og forsterker sitt team med Ingvild Bruksås og Gunhild Markegård på support, for å møte den økende etterspørselen, ifølge en pressemelding.

Ingvild har de siste 13 årene jobbet i Scandic Hotels der hun hadde ansvaret for økonomisystemet og fakturahåndteringssystemet. Gunhild er akkurat ferdig med sin Master i økonomi og administrasjon, med fordypning i finansiell økonomi og har jobbet tre år i et regnskapsbyrå der hun ble autorisert regnskapsfører.

Automatisert og skybasert

– Dette er en unik mulighet til å lære meg ett helt nytt fremtidsrettet ERP–system. Liker veldig godt at systemet er i skyen og at fokuset er automatiske prosesser og forenkling for kunden, sier Ingvild, som føler tiden var moden for en forandring.

– I min forrige jobb ble jeg kjent med Xledger, som introduserte meg for en ny verden innen regnskap. Valget var derfor enkelt da jeg fikk tilbudet om å jobbe her, sier Gunhild, som forteller hun gleder seg til å være med i den videre veksten.

– Vi merker at flere og flere velger skyen fremfor tradisjonelle system og etterspørselen etter våre tjenester øker. Xledger har nå vært aktive i markedet i mer enn 10 år og har bygd opp en solid kundebase. Vi er svært fornøyde med å få Ingvild og Gunhild ombord og dermed styrke vårt support-team, sier Helge Strømme, administrerende direktør i Xledger.