MARKEDSDIREKTØR: Anders Melbye er ny Chief Commercial Officer i Checkware og skal skape vekst i salget av digitale løsninger for pasientmedvirkning både i Norge, England og internasjonalt.

Ny markedsdirektør i Checkware

Anders Melbye er ny Chief Commercial Officer i Checkware og skal øke salget av digitale løsninger for pasientmedvirkning i Norge, England og internasjonalt.

Checkware er leverandør av løsninger for digital pasientmedvirkning, og selskapet har den siste tiden inngått kontrakter med Kings College London, Sykehuset Innlandet HF og IbsenSykehuset. Checkwares løsninger bidrar til at pasienter tar mer aktiv del og ansvar for egen behandling ved hjelp av digital selvrapportering, samhandling og egenmestring.

Nå har Trondheimsselskapet Checkware utvidet ledergruppen og ansatt Anders Melbye som Chief Commercial Officer eller markedsdirektør. Jobben blir å skape videre vekst for Checkware både i Norge, England og nye internasjonale markeder.

Melbye kommer fra Max Manus Gruppen som leverer talegjenkjenning i helsesektoren. Her har Melbye jobbet som salgs- og markedsdirektør og den siste tiden som sjef for det svenske markedet. 

Tidligere har Anders Melbye jobbet i Software Innovation, Trolltech og Microsoft. Han er er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU med tilleggsutdanning i entreprenørskap fra Cornell University.