NY PARTNER: Charles Michelson er partner i Iterate. Her skal han jobbe i Garasjen, selskapets avdeling for entrepenørskap i etablerte virksomheter. (Pressefoto)

Ny partner i Iterate

Charles Michelson går fra treningssenter til it-entrepenørskap som ny partner og leder for forretningsforetak i Iterate.

Charles Michelson er ny partner og en del av lederteamet for Iteraters nysatsing Garasjen. Dette er en avdeling som skal bistå etablerte virksomheter med entrepenørskap. 

Michelson har bakgrunn i markedsføring og kommunikasjon, og kommer til selskapet sist fra stillingen som markedssjef for Norden i treningskjeden Sats Elixia. Har har tidligere jobbet med markedsføring i Norwegian og Missing Link Group samt kommunikasjonsrådgiver i Ikea.

Han er utdannet innen markedsføring ved Norges Markedshøyskole og University og Western Sydney.

Nå bytter han beite, og skal jobbe med forretningsutvikling i Iterate.

- Jeg gikk til Iterate først og fremst fordi de er en gjeng med fine folk som jeg kan lære mye av. Det som fikk meg til å ta steget fra markedsarbeid til forretningsutvikling var en brennende vilje til å bidra til å skape morgendagens foretningsområder, forteller Michelson i en melding.

Iterate ble etablert i 2007, og teller i dag 40 medarbeidere.