PB4: Med Siri på øret (Foto: Apple / Beats by Dr. Dre)

Nye Powerbeats er her

Stadige lekkasjer fra iOS gjorde at vi har visst om disse lenge, men nå er de altså (nesten) her: Beats-nettsidene er oppdatert, og noen har til og med spottet de i butikkhyllen.

Publisert Sist oppdatert

Beats by Dr. Dre har publisert de nye Powerbeats-øreproppene på sine nettsider. 

I prinsippet er dette versjon 4, men det ser ut til at Apple velger å droppe nummereringen også her.

Beats Powerbeats 4

Man vil legge merke til helt nye knapper på oversiden, som faktisk ser langt enklere ut å betjene enn forrige generasjon.

Designet drar veksler på Powerbeats Pro-proppene som er helt trådløse, mens disse fremdeles har en samlende streng bak. Noe som kan være helt greit med tanke på å holde paret samlet.

Det bidrar heller ikke nevneverdig til vekten. Men borte er inline-fjernkontrollen - til fordel for kontroller på selve proppene.

En annen hyggelig nyhet er lading via Lighting (mot micro-USB tidligere). Det oppgis batteritid til hele 15 timer, noe som er betydelig lengre enn forgjengeren. Spesielt med tanke på at dette ikke skal påvirkes av kontinuerlig "Hei, Siri"-funksjonalitet (der ønskelig).

Nye Powerbeats kommer i farge-alternativene sort, hvitt og rødt. De skal være til salgs fra onsdag denne uken av, og at det vil sammenfalle med lanseringen av iOS 13.4 (som har nødvendige funksjoner).

Med en pris på 150 dollar så kan vi regne med tilsvarende rundt 1500 norske kroner, men i disse dager med kraftig kronefall gjenstår det å se hva de faktisk lander på.

Du kan lese mer på Beats-nettsidene her.

Sjekk en tweet nedenfor fra noen som allerede har sett disse til salgs i en butikk i USA.