PRO: Legg avtale i kalenderen. (Foto: Apple)
PRO: Legg avtale i kalenderen. (Foto: Apple)

Se Apple-eventet live

Følge Apples lansering av nye iPhone på direkten tirsdag kveld klokken 19:00 norsk tid. Lenke til event-siden i artikkelen.

Publisert Sist oppdatert

12. september klokken 19 norsk tid kan du følge Apples spesialevent på direkten over en videostrøm.

Opplagt

Er vi spente? Svaret er kanskje både-og, for mye synes gitt etter en lang rekke lekkasjer. Noen av disse kan faktisk komme fra forsmådde Apple-ansatte, viser det seg. Både form og funksjon på de nye modellene (det ventes tre) synes klart, med kun detaljer igjen.

Kan det være snakk om villedende rykter satt ut av Apple selv? Det høres lite sannsynlig ut, men en kan jo aldri vite. Men når det kommer til stykket så er det lite som slår et velregissert Apple-event - ikke minst blir det første gang vi får se det indre i nye Steve Jobs auditorium på Apples nye campus, Apple Park.

1-2-3

iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X ser ut til å bli lanserings-høydepunktet, med Apple Watch med LTE og 4K Apple TV på de påfølgende plassene. 

Du kan følge strømmen live på Apples dedikerte nettsiden her. Krever en Apple-enhet (Mac, iOS-enhet eller Apple TV) eller en moderne nettleser (virker også på Windows).

På nettsiden finner du også en lenke til en ICS-oppføring slik at du kan legge herligheten rett inn i kalenderen, eventuelt med påminnelse om du skulle glemme deg...