Foto: Sony Dickson
Foto: Sony Dickson

iPhone 13-lekkasje?

Dette dummy-bildet skal vise høstens iPhone-modeller, som bare er drøye to måneder unna. Mye likt utenpå, men håp for innsiden.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er her!

Men gi det litt tid, og så er høsten igjen tilbake. Og med det nye iPhone-modeller!

iPhone 13-dummyer

Og igjen er det Sony Dickson som har de siste lekkasjene. Bildet, som skal vise dummy-modeller av fire nye iPhone-modeller som skal lanseres senere i år, skal ha store likhetstrekk med skjema-tegninger som ble tilsvarende lekket for en stund tilbake. 

Visstnok skal det lille innhukket i toppen av skjermen, kalt «notch», være mindre. Så litt større skjermflate, med andre ord. Ellers ser designet veldig likt ut som den gjeldende iPhone 12-serien. Litt endringer er det rundt kamera-blokken også, men de er minimale. Men man ser at modellene med to linser har disse orientert diagonalt.

Det man ellers håper på en en såkalt «always on»-funksjonalitet, i tillegg til 120Hz skjermoppfriskning slik vi har sett på iPad. Dette er i tråd med muligheter som finnes i markedet for øvrig. 

Nedenfor kan du se en kort video fra MacRumors som snakker litt rundt denne lekkasjen. Ta det med en klype salt, men såpass nærme lanseringen er det god grunn til å tro på dette, og spesielt sensasjonalistisk virker det jo heller ikke.