BRANSJE:

Arribatec. Adm. dir. Geir Johansen.
PARTNER: Administrerende direktør i Arribatec er svært fornøyd med partneravtalen med Orbus Software. (Foto: Arribatec)

Arribatec i strategisk samarbeid med Orbus

Orbus Software og Arribatec Group inngår partnerskap for å fremme vellykkede og bærekraftige endringsprosesser for globale organisasjoner.

Orbus Software, en ledende global leverandør av programvare for virksomhetstransformasjon, og Arribatec Group, en global leverandør av integrerte forretningsløsninger og konsulenttjenester, lanserte i dag et nytt partnerskap for å levere omfattende løsninger for transformasjon av virksomheter til organisasjoner over hele verden, heter det i en pressemelding.

Orbus og Arribatec vil kombinere sin ekspertise for å støtte Orbus-kunder på veien til å gjøre bærekraft til en integrert del av virksomheten.

Forenkler endringer

Orbus' plattform for transformasjon av virksomheter, OrbusInfinity, gir en «digital blåkopi» av organisasjonen, slik at ledere og transformasjonsteam trygt kan styre vellykkede transformasjonsinitiativer.

Arribatec, som har som mål å forenkle kompleksitet, styrker sine kunder ved å koble sammen mennesker, prosesser og systemer gjennom ekspertise innen virksomhetsarkitektur, styring av forretningsprosesser, ERP-løsninger, compliance samt sky- og infrastrukturløsninger, heter det.

Arribatec blir en global partner for Orbus og vil fungere som Orbus' eksklusive partner i Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og Færøyene. Selskapet vil utvikle et rådgivningstilbud md fokus på OrbusInfinity og støtte kundene i deres digitale transformasjonsprosess.

Viktig for begge

Arribatecs administrerende direktør, Geir Johansen, sier:

– Vi er glade for å ha inngått partnerskapsavtale med Orbus Software, ikke bare for å utvide kapasiteten vår, men også for å møte kundenes skiftende behov på en perfekt måte. Orbus' markedsledende plattform for virksomhetstransformasjon passer perfekt med vårt mål om å forenkle kompleksitet.

– Denne avtalen er helt i tråd med vår strategiske intensjon om å utvikle flere partnerskap innenfor våre hovedkompetanseområder, og vi ser frem til å jobbe tett med Orbus for å levere enda større verdi til kundene våre og å skape innovasjon sammen.

Gareth Burton, administrerende direktør i Orbus Software, legger til:

– Vårt partnerskap med Arribatec vil styrke vår støtte til virksomheter i Norden, som er en viktig region for Orbus. Arribatecs inngående bransjekunnskap og konsulentekspertise vil styrke vår OrbusInfinity-plattform og innovative teknologi, slik at vi kan gi bedre støtte i kundenes transformasjons- og bærekraftsreiser.