UTVIDER PARTNERSKAPET: Indiske TCS og Norske Vipps fortsetter samarbeidet. (Illustrasjon: Pixabay)

Flytter etter 23 år i Arrow

Christian Brusdal går til vekstselskapet EMP Secure.

Publisert Sist oppdatert

Christian Brusdal går til Hatteland Gruppen, et privateid familieselskap eid av teknologigrunder Jakob Hatteland m/familie.  

Hatteland Gruppen var også de som grunnla og utviklet selskapet AutoStore som sist ble solgt til PE selskapet THL for 16 milliarder i 2019.

Etter 23 år i Arrow Norway og de siste 3 årene som daglig leder har Christian Brusdal skiftet jobb. Han går til en spennende stilling som Business Development Director i et av Hatteland Gruppen sine vekstselskaper, EMP Secure.

Christian Brusdal skal jobbe med Business Development hos EMP Secure

Fra å lede den norske delen av Arrow Electronics, hvor distribusjon av elektroniske komponenter var kjernevirksomheten med omsetning tett på 700 millioner, er det inspirerende å ta del i et annet og utrolig spennende teknologimarked. Det er etablert nytt kontor på Østlandet med lokasjon i Asker, noe vi ikke har hatt før. Her forventer vi å bli 3 – 4 personer i løpet av året, sier han.

I den nye jobben skal han arbeide med to av selskapene i Hatteland Gruppen; EMP Secure som leverer IT- og datasikkerhetstjenester og RamBase som leverer skybasert ERP løsning.