LOKAL PARTNER: Assist Haugesund, her daglig leder James Persson, overtar Canons tilstedeværelse i regionen under ny partneravtale med Canon Norge. (Pressefoto (CC BY 3.0))

Assist er ny Canon-partner

Canon Norge har tegnet partnerkontrakt med Assist i Haugesund. Selskapet overtar Canons lokale tilstedeværelse.

Assist Haugesund leverer løsninger for print og IKT i Haugesund. Selskapet ble etablert i 2014, og består av fire partnere. De har kunder fra SMB-er til større konsern i sine bøker.

Med ny partneravtale med Canon Norge, overtar Assist Canons tilstedeværelse i regionen, inkludert oppfølging av eksisterende kunder.

Daglig leder James Persson i Assist kaller avtalen en enorm tillitserklæring.

- For oss handler denne avtalen om at vi får en enda sterkere mulighet til å tilby det rette produktet til kundene i det profesjonelle markedet enten det gjelder trykk, distribusjon eller grafisk, sier Persson.

Petter Sjaastad, direktør for partnerkanalen i Canon Norge, er også fornøyd. Han mener Assist er den rette samarbeidspartneren til å sørge for sterk vekst på Haugalandet.

- Assist Haugesund tilbyr lokal kompetanse og service og fremstår som en totalleverandør av it-, print-, og media-løsninger med en sterk lokal forankring og udiskutabel entusiasme, sier Sjaastad.