FACEBOOK-PARTNER: Konserndirektør Björn Ivroth er stolt over at Evry er en av Facebooks første globale partnere. (Foto: Fotograf John Petter Reinertsen)
FACEBOOK-PARTNER: Konserndirektør Björn Ivroth er stolt over at Evry er en av Facebooks første globale partnere. (Foto: Fotograf John Petter Reinertsen)

Evry blir Facebook-partner

Vil tilby kundene Facebooks Workplace.

Publisert Sist oppdatert

Evry blir europeisk partner med Facebook og vil tilby kundene metodikk for rask og vellykket implementering av den nye tjenesten Workplace by Facebook, ifølge en pressemelding. Evry har selv implementert tjenesten for sine ansatte og skaffet seg erfaringer.

Den tradisjonelle Facebook-bruken med «likes», kommentarer og poster skal i denne nye tjenesten tilpasses den enkelte medarbeider, avdeling eller andre interne grupper. Dette krever at systemet blir konfigurert utfra en definert strategi, noe som skiller Workplace by Facebook fra vanlig Facebook.

Grupper og roller

I følge Evry er det viktig at brukerne lærer seg navigasjon mellom grupper og hvilken kommunikasjon som foregår i hvilke grupper, noe de har gjort erfaringer på og vil tilby kundene.

– For å kunne være en innovativ partner for våre kunder må vi sørge for at vi har de riktige verktøyene. Vi er både stolte og glade for å være en av de første globale lanseringspartnere for de nye samhandlingsløsningene fra Facebook. Den sammenkoblede bedriften blir mer produktiv, får større åpent og transparens, samarbeidet på tvers av organisasjonen går raskere og smidigere, sier Björn Ivroth i Evry.

Computerworld omtalte nylig Workplace by Facebook i artikkelen Facebook vil vite hva du gjør på jobb. Den peker blant annet på en rekke problemstillinger som dukker opp rundt Facebooks bruk av personopplysninger og norske krav om personvern og informasjonssikkerhet.