SAMARBEID: De siste åtte årene har Kinly AS levert videokonferanse-løsning til Forsvaret. (Foto: Kinly)

Forsvaret har tildelt rammeavtale til AV-leverandør

Kinly AS har vunnet ny rammeavtale om kjøp av videokonferanse AV med Forsvaret. Samarbeidet er nå inne i sitt åttende år.

Kinly AS har sikret seg en ny rammeavtale med Forsvaret på videokonferanse AV. Den nye rammeavtalen er for fire år, med opsjon i inntil ytterligere 3 år. Avtalen har en estimert verdi på kr. 700 000 000 – 1 400 000 000 ekskludert mva.

– Vi er stolte og fornøyde med at Forsvaret ønsker å forlenge med oss, og et slikt utvidet samarbeid er en av de største annerkjennelsene vi kan få. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Jens Haviken, norgessjef hos Kinly AS.

Rammeavtale for kjøp av IKT-utstyr for videokonferanse omfatter IKT-utstyr til AV- og videokonferanseløsninger i Forsvaret. Rammeavtalen berører utstyr som videokonferanseløsninger, projektorer, store flatskjermer og lydanlegg, KVM-fibermatriser med fiberekstendere, samt styringssystemer for slike løsninger. I tillegg omfattes installasjonstjenester og vedlikeholdstjenester for dette materiellet.

– Forsvaret har høye krav til sikkerhet, og den teknologiske kompleksiteten er høy. Det gjør det til en veldig interessant og lærerik kunde å samarbeide med. Det bidrar til å heve oss faglig, og denne nye avtalen befester vår posisjon som den ledende aktøren innen video- og samhandlingsteknologi, sier Haviken.

Ønsker service-avtale

Nytt i rammeavtalen er at Forsvaret ønsker service-avtale på det utstyret som allerede er levert, samt fremtidige installasjoner.

– Dette betyr at vi vil være tilgjengelig for service på stedet for alle rom vi har levert, både tidligere og fremtidige installasjoner. Dette omfatter flere tusen rom, og setter krav til at vi har personell tilgjengelig på alle lokasjoner hvor Forsvaret holder til. Nå ser vi frem til å kunne styrke organisasjonen ytterligere, og levere godt til Forsvaret også i årene som kommer, sier Haviken.