GALLERI: Bruk pilene for å navigere mellom bildene.

Sikker kortleser for mobilbetaling på iOS

Gratis chip & pin-kortleser lar deg ta imot kortbetaling mobilt.

Publisert Sist oppdatert

Håndverkere som tar oppgjør på stedet, loppemarked og vaffelstand eller mindre næringsdrivende kan nå ta imot sikre bankkort-betalinger på sin iPhone eller iPad med gratis kortleser fra iZettle.

Kontantoppgjør byr på sin egen usikkerhet, spesielt når store summer er i omløp. Og betalingsterminaler fra de store aktørene kan være kostbare i anskaffelse eller leie. Men heldigvis har mobil-revolusjonen for lengst inntatt også betalings-markedet.

Uten tråd

iZettle har i lengre tid vært i markedet med en sveipe-kortleser basert på magnetstripene i betalingskortene, og denne er fremdeles tilgjengelig. Modellen har også eget display og er dessuten trådløs.

Med tråd

 iZettle Card Reader Lite er derimot verdens første gratis chip & pin-leser, og gjør jobben om mulig enda bedre. Displayet er tatt ut, men smarttelefonen eller nettbrettet gjør samme nytten. Kortleseren, som kobles til iOS-enheten via en ledning, styres av en dedikert app som kan tilrettelegges med fotomenyer for vareutvalget. 

En forutsetning for å få en gratis kortleser er at det er et registrert foretak med bankkonto som registrerer seg. Provenyen er variabel fra 2,75 til 1,50 prosent, avhengig av volum - jo mer, jo billigere.

Du kan lese mer om iZettle og betalingsløsningene her. Appen er gratis på iTunes AppStore her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via iZettle