VOKSER I UTLANDET: Ole-André Haugen, administrerende direktør i Neptune Software. (Pressefoto)
VOKSER I UTLANDET: Ole-André Haugen, administrerende direktør i Neptune Software. (Pressefoto)

Mangedoblet driftsresultatet i 2014

Programvarehuset Neptune Software leverer overskudd, vokser og etablerer seg i utlandet.

Neptune Software ble etablert for knappe fire år siden, i 2011. Mens 2013 endte med et ikke-alt-for-galt underskudd på 366.000 kroner i driftsresultat ble 2014 et langt bedre år for programvarehuset. Totalomsetningen landet på 11,4 millioner kroner, mens driftsresultatet ble friske 4,5 millioner kroner. Omsetningen for året før endte sammenligningsvis på 4,9 millioner kroner.

Ifølge administrerende direktør Ole-André Haugen har selskapet i dag over 500.000 lisensierte brukere av utviklingsverktøyet Neptune Application Designer. Selskapet lanserte programvaren sin i ti nye land i fjor og åpnet kontor i Tyskland.

- Utviklingen gjennom fjoråret viser at vi har fått markedsaksept for vår løsning internasjonalt, og vi selger Neptune Application Designer i totalt 23 land og gjennom 65 forhandlere, utdyper Haugen.

Verktøyet har brukergrensesnitt til Sap og brukes til å utvikle brukergrensesnitt og applikasjoner til smartmobil, nettbrett og desktop. det er også Sap-sertifisert og godkjent som tilleggstjeneste. Alt salg, både hjemme i Norge og utenfor, skjer gjennom partnere.

Selskapet har også store planer for året fremover, med nye kontorer i Kina og USA.