NY KONSERNSJEF: Søren Krogh Knudsen. (Foto: Columbus)

Brukte ett år på å finne passende konsernsjef

Nå er Søren Krogh Knudsen utnevnt til konsernsjef i Columbus-konsernet.

Publisert Sist oppdatert

Søren Krogh Knudsen blir Columbus’ nye konsernsjef. Han tar over etter Hans Henrik Thrane som har vært interim-CEO siden slutten av august 2020. 

Ifølge Ib Kunøe, styreleder i Columbus, har det tatt nesten et år å få på plass riktig person til stillingen. 

– I denne perioden har lederteamet i Columbus vist, som vi kan se på resultatene, en formidabel innsats for å holde selskapet på rett kurs i de innledende fasene av Focus23-strategien. Det er meget lovende for det fremtidige samarbeidet i Columbus, sier Ib Kunøe, i en melding.

Internasjonal leder

Søren Krogh Knudsen kommer fra stillingen som partner og Regional Head i PA Consulting Group i Norden, samt Global head of sales for PA Consulting Group.

– Søren Krogh Knudsen er en erfaren internasjonal leder innenfor management consulting med en meget sterk track-record i transformative endringer og evne til å skape sunn økonomisk vekst. Han er kjent for å kombinere høy kommersiell kompetanse, ledelsesrådgivning og en engasjerende og motiverende ledelerstil. Jeg ser fram til å arbeide med Søren, sier Kunøe.

­– Jeg gleder mig til å begynne i Columbus og bidra til virksomhetens fortsatte reise og suksess. Jeg har alltid arbeidet for å gjøre en forskjell ved å skape et arbeidsmiljø hvor medarbeiderne trives, kan utvikle seg og vokse i takt med deres kompetanser og interesser, sier Krogh Knudsen i meldingen. 

Columbus er en global it-service og konsulentorganisasjon med over 2200 ansatte over hele verden.