STERKT TREKLØVER: ErlingSchjetne, adm. dir. i Columbus Norge (t.v.), styrker ledelsen med Petter Wersland, Agata Karolina Kraus Dahl og Espen Enger (t.h.). (Foto: Columbus)

Columbus Norge henter ringrever fra konkurrentene

Styrker ledelsen med Espen Enger fra Bouvet, Petter Wersland fra CGI og Agata Karolina Kraus Dahl fra PwC.

Publisert Sist oppdatert

Columbus Norge fortsetter de seneste årenes sterke vekst og økte omsetningen med 30 prosent i første halvår. Nå henter konsulentselskapet Espen Enger fra Bouvet, Petter Wersland fra CGI og Agata Karolina Kraus Dahl fra PwC for å vokse ytterligere.

Omsetningsvekst på 30 prosent

Columbus Norge oppnådde en omsetning på 193,8 millioner kroner første halvår 2021. Det er en organisk vekst på 30 prosent sammenlignet med 2020.

– Disse gode resultatene gjør oss mer attraktive og vi er så heldige at vi har lykkes å få Agata, Petter og Espen om bord. De vil uten tvil bidra til å styrke vårt tilbud til kundene, samt hjelpe med å tiltrekke oss enda flere flinke folk og dermed forsterke den gode trenden Columbus Norge opplever, sier Erling Schjetne, adm. direktør i Columbus Norge.

Nå har han ansatt Espen Enger som ny leder for M3 og Petter Wersland som får ansvaret for den nye Data & Analytics-satsingen, samt Agata Karolina Kraus Dahl som skal lede ERP-konsulentene i Dynamics-avdelingen.

Espen Enger har mange års erfaring som leder av virksomhetsstyring i Bouvet, hvor han har bygget opp en avdeling med over 50 SAP-konsulenter.

Enger gleder seg til å være med og videreutvikle Columbus, og å bidra med å representere det store M3-markedet i Norge. I Norge leverer Columbus M3 til blant annet Norsk Kylling og Elkem.

Petter Wersland skal lede og bygge det nye forretningsområdet Data & Analytics. Wersland har solid erfaring gjennom mange års arbeid innen business intelligence, både fra Component Software, Affecto og sist som Director for Consulting Services i CGI. 

Dynamics-avdelingen i Columbus Norge har også vokst kraftig de siste årene. Det er denne veksten den nyansatte direktøren for ERP-konsulentene, Agata Karolina Kraus Dahl, skal bidra til å bygge videre på.

Hun kommer fra stillingen som Head of ERP & IT Project Assurance i PwC.