KONTRAKT: Helse Nord ikt har signert totalentreprisekontrakt med Coromatic om utbygging av regionalt datasenter. (Foto: Coromatic)
KONTRAKT: Helse Nord ikt har signert totalentreprisekontrakt med Coromatic om utbygging av regionalt datasenter. (Foto: Coromatic)

Nytt regionalt datasenter 

Det er høye krav til sikkerhet når Coromatic skal bygge nytt datasenter for Helse Nord ikt. 

Publisert

Coromatic har fått oppdraget med å bygge et komplett datasenter for Helse Nord ikt. Datasenteret skal støtte opp under Helse Nords mål, om å tilby en modulær, skalerbar, sikker og effektiv datasenterløsning til regionen for minst 15 år fremover. Dette melder Coromatic i en pressemelding. 

Coromatic, som ferdigstiller over 75 datasentre i året, har tjenester innen alle fagdisipliner knyttet til design, bygging og service av datasentre. 

Vise seg verdig

– Vi er meget fornøyde med at prosjektet har fått til en god og balansert avtale med Coromatic AS, som er en av de dyktigste leverandørene innenfor området. Dette gir de beste forutsetningene for et vellykket prosjekt, sier direktør i Helse Nord ikt, Oddbjørn Schei, i pressemeldingen.

– Coromatic er glad for tilliten Helse Nord ikt viser oss ved tildeling av denne kontrakten, sier Morten Christiansen, Administrerende direktør i Coromatic AS, og sier videre at firmaet skal gjøre det de kan for å vise seg tilliten verdig.