TOPPLAG: Hans Ragnar Berg, Marit Helland og Hans Ola Haavelsrud skal inn i Deloitte. (Foto: Deloitte)

Ansetter topplag

Deloitte styrker laget med erfarne partnere fra RSM Norge, Capgemini og Alvarez & Marsal.

Publisert Sist oppdatert

Det er Hans Ragnar Berg, Marit Helland og Hans Ola Haavelsrud som skal inn i selskapet.

De nye partnerne tiltrådte i september. Administrerende direktør i Deloitte Norge, Sjur Gaaseide, er svært fornøyd med de tre nye partnere i Deloitte.

Engasjerte og dyktige

– Vi er stolte over å annonsere at vi nå har ansatt tre nye ledere i ulike deler av vår virksomhet. Rekrutteringene av Marit, Hans Ragnar og Hans Ola viser at Deloitte er en attraktiv arbeidsgiver på tvers av fagdisipliner, og at vi lykkes med å få tak i de rette folkene selv i et krevende arbeidsmarked. De nye partnerne er engasjerte og dyktige ledere som jeg er sikker på at vil utgjøre en forskjell for oss fremover, sier Gaaseide.

Marit Helland begynner som partner i Deloittes konsulentavdeling, og skal jobbe på Deloitte sin satsning på data og kunstig intelligens. Hun har 20 års erfaring fra konsulentbransjen og kommer rett fra Capgemini der hun hadde ansvar for offentlig sektor i Insights & Data Norge. Helland er utdannet lærer, og har en bachelor i informasjonsteknologi fra den Polytekniske Høyskolen i Oslo.

Lang erfaring

Hans Ragnar Berg tiltrer som ny partner og leder av selskapets Assurance-avdeling. Bak seg har han 20 års erfaring fra revisjonsselskapet RSM Norge hvor han har vært partner fra 2012 og daglig leder fra 2014. Han er utdannet siviløkonom på BI med spesialisering i bedriftsutvikling.

Hans Ola Haavelsrud starter som partner i Financial Advisory. Han skal også lede Deloittes restruktureringsteam, som hjelper klienter med hurtig forbedring av likviditet og/eller lønnsomhet. Før Haavelsrud kom til Deloitte ledet han Oslo-kontoret til Alvarez & Marsal.