MILLIARD INNEN 2021: Norgesansvarlig i Staples Connect Norway, Jan Helge Aker, målet er å nå en milliard kroner i omsetning i 2021. (Foto: Haslien Fotografene)

Staples Connect utvider til Norge

Skal levere en rekke it-tjenester, fra driftsovervåkning til skanning og tolketjenester.

Mange forbinder nok Staples med kontorrekvisita, men konsernet har et datterselskap - Staples Connect - som leverer it-tjenester til kontorer.

I 2014 inngikk Connect samarbeid med Staples Digital med mål om å utvide konsernets tilbud med nevnte it-tjenester som driftsovervåkning, brukerstøtte, maskinvare, efaktura, skanning og arkiv og tolketjenester. Samarbeidet førte til at Staples kjøpte Connect i fjor, og ble Staples Connect.

Nå utvider selskapet virksomheten i Norge, med Staples Connect Norway.

- Etableringen av Staples Connect i Norge er en del av Staples sin europeiske satsning på salg og levering av it-infrastruktur og driftstjenester, forklarer norgessansvarlig Jan Helge Aker.

- Vi arbeider med stort fokus på de tre forretningsområdene it, dokumenthåndtering og visual communication, fortsetter han.

Foreløpig teller selskapet fem ansatte i Norge. Aker forteller at selskapet har planer om å utvide utover mot høsten i år, med mål om å være 15 medarbeidere ved utgangen av året. Aker sier selskapet rekrutterer selgere, konsulenter, teknikere og andre.