SAMLET: Fra venste: Arne Magnussen (Partner Manager, VMware), Aleksander Freberg (Product Manager VDI, EVRY), Martin Carelius (Partner Manager, Regions Norway), Kristine Dahl Steidel (Director Partners and General Business, Nordics/Baltics). (Pressefoto: Evry)

VMware belønner Evry med elite-status

Evry valgt ut som eneste VMware Business Mobility partner i Norge

Publisert Sist oppdatert

Det amerikanske virtualiseringsselskapet VMware belønner utlvagte Business Mobility-partnere i verden med elite-status. Dette innebærer blant annet et nært samarbeid om produktstrategi og implementering av ny VMware teknologi. I Norge er det kun it-selskapet Evry som har opparbeidet seg denne statusen. Dette melder Evry i en pressemelding. – Evry belønnes for å være en veldig dedikert partner med høy kompetanse innen VMware teknologien, sier Tom Vallons, VMwares Business Mobility Partner Business Developer for Benelux & Nordics.

Martin Carelius som er partneransvarlig for konsulentvirksomheten i Evry, er stolt og glad for å ha oppnådd status som elite-partner. Han mener det nære samarbeidet med VMware er viktig for it-selskapet. 

– VMware er ledende innen klient-virtualisering, noe også IDC anerkjente i 2015 IDC MarketScape, forteller han.

Samarbeide

For VMware fremhever Kristine Dahl Steidel viktigheten av å arbeide tett med partnerne om visjon og strategi for å rulle ut nye løsninger til virksomheter. Steidel Dahl er Director Partners and General Business i Nordics/Baltics:

– Når våre partnere arbeider i tråd med vår strategi for Business Mobility sikrer vi at vi møter kundene med de beste løsningene for dem, forteller Dahl Steidel.