FAGLIG DYBDE: Mozhgan Tavakolifard går inn i PA Consulting med en omfattende faglig dybde. (Foto: PA Consulting)

Henter partner fra Accenture

Mozhgan Tavakolifard blir ny partner i PA Consulting, og trer med det inn i den norske ledergruppen.

Publisert Sist oppdatert

– Tavakolifard har en unik kombinasjon med dyp teknisk kunnskap om KI og maskinlæring kompinert med sterk bransjeerfaring, som er svært relevant for vårt team og våre kunder. Vi ser også frem til at hun blir en del av vår norske ledergruppe, sier Grete Kvernland-Berg, leder i PA Consulting Norge i en pressemelding.

I PA Consulting vil Tavakolifard ha globalt ansvar for data og maskinlæring, og skal samtidig bygge opp et fagmiljø rundt data og maskinlæring i PA Norge. Fra før har Tavakolifard doktorgrad i maskinlæring (AI) fra NTNU, har vært gründer av flere selskaper og bred industriell erfaring fra blant annet Accenture.

En av få i Norge

Mozhgan ble også kåret av Abelia som en av Norges 50 ledende kvinner innen tech i 2021. I tillegg har hun startet en rekke selskaper, og er en anerkjent foredragsholder innen teknologi.

- Tavakolifard er en av de få i Norge som har gjort en Ted Talk. Hun har en unik evne til å snakke om teknologi på en måte mange kan forstå, og vi ser frem til å bringe denne egenskapen inn til kundene våre, sier Kvernland-Berg.

PA Consulting har omtrent 70 medarbeidere i Norge som arbeider med rådgiving innen digital & data og business design mot både privat næringsliv og offentlig sektor.

– Jeg har sterkt tro på arbeidsplasser der engasjerte mennesker jobber sammen med en felles visjon. PA er et selskap med sterk entreprenør-kultur, som appellerer til gründeren i meg. PA Consulting har vist en sterk utvikling de siste årene, og jeg ser frem til å bli en del av teamet, sier Mozhgan Tavakolifard.