EKSPANDERER: Fotowares administrerende direktør Anne Gretland gleder seg over å kunne opprette kontor i Danmark.
EKSPANDERER: Fotowares administrerende direktør Anne Gretland gleder seg over å kunne opprette kontor i Danmark.

Nå kommer Media Management Award

Med en økende produksjon og deling av video og bilder, blir det stadig flere brukere av media management systemer. Nå lanserer FotoWare prisutdeling for brukerne.

Publisert Sist oppdatert

FotoWare lanserer nå verdens første prisutdeling for Media Management.  

Det norske programvareselskapet ønsker å sette fokus på brukerne av Media Management og Digital Asset Management (DAM), og vil løfte frem viktigheten av godt organisert innhold.

Nå starter nominasjonsprosessen. Nominasjonene kommer fra brukere over hele verden, og prisene som deles ut er uavhengig av hvilket Digital Asset Management-system de bruker. Hensikten med prisen er å løfte frem bruken og de ulike formålene brukerne gjør nytte av media management verktøy. Det skriver selskapet i en melding.

– Vi regner med å få mange nominerte fra hele verden. Vi gleder oss til å se effekten av dette, for det finnes ikke en slik award noe sted i verden. Vi er det første programvare huset i verden, som utvikler media management systemer og som setter fokus på menneskene bak prosjektene. Vi ønsker å gi dem en velfortjent oppmerksomhet, sier administrerende direktør i FotoWare, Anne Gretland. 

Bransjens Oscar

FotoWare, som kan skilte med alt fra Lindex til Det hvite hus på kundelisten, ønsker at prisen skal bidra til økt forståelse og synlighet innen produksjon av innhold og hva DAM-verktøy kan gjøre for den optimale arbeidsmetodikken. Prisen deles ut i september, og vinnerne får et diplom og en statuett. 

 Med seg i juryen har FotoWare fått media management eksperter fra Thomson Reuters, Tourism Malaysia og Polizei Hamburg. De skal i løpet av juli og august velge ut en eller flere verdige vinner som vil motta det som kanskje blir DAM-brukernes svar på Oscar-utdelingen.