ATTRAKTIV: Konsernsjef Terje Mjøs i Visolit mener fusjonen med Advania skaper et mer attraktivt selskap både for ansatte og kunder. (Foto: Visolit/Mattias Müller)
ATTRAKTIV: Konsernsjef Terje Mjøs i Visolit mener fusjonen med Advania skaper et mer attraktivt selskap både for ansatte og kunder. (Foto: Visolit/Mattias Müller) 

Skal levere it-tjenester til Frelsesarmeen

Frelsesarmeen i Norge og datterselskapet Fretex valgte Visolit som sin nye it-leverandør og skytjenestepartner.

Publisert Sist oppdatert

– Det betyr mye for oss å bli valgt av en viktig og anerkjent organisasjon som Frelsesarmeen. Alle organisasjoner blir berørt av digitaliseringen, og vår erfaring med moderne, hybride skyløsninger og leveranser til andre veldedige organisasjoner gir ekstra trygghet for kunden, sier konsernsjef Terje Mjøs i teknologikonsernet Visolit.

Mjøs er ifølge en melding fra selskapet glad for tilliten fra Frelsesarmeen. Avtalen mellom de to partene har en varighet på fem år, omfatter 1300 brukere og verdien er opptil 40 millioner kroner.

Styrke

Visolits kontinuerlige tjenesteutvikling skal gi Frelsesarmeen og Fretex tilgang til nye, moderne tjenester uten store investeringer, prosjekter og lange leveringstider.

– Sammen med Visolit får vi utnyttet skyløsninger der det er mulig, samtidig som vi får en god partner på tjenester som ikke er skybaserte, sier Frelsesarmeens forvaltningssjef, oberstløytnant Bente Gundersen.

– Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse, forteller hun, og fortsetter:

– Det ønsker vi fortsatt å være, og er glad for å ha funnet en teknologipartner som kan gi oss den rette støtten for digitaliseringen vi og resten av samfunnet står midt oppe i.