BARTETE:Thomas Barth er leder for den seiersvante gjengen fra Software Innovation, som nå har blitt Tieto. La oss by dem skikkelig konkurranse i år!
BARTETE:Thomas Barth er leder for den seiersvante gjengen fra Software Innovation, som nå har blitt Tieto. La oss by dem skikkelig konkurranse i år!

Kappløpet er i gang

IT-BARTEN 2016:  Hvem stikker av med tittelen norges it-bart? En uke ut i Movember er kappløpet godt i gang, med skarp konkurranse fra gamle travere og nykommere.​

Publisert Sist oppdatert

Movember er måneden da innsats for menns helse bokstavelig talt synes på ansiktet til menn over hele kloden er godt i gang også i år. Tradisjonen tro har Computerworlds nettverk «It-barten» fått en hårete oppstart.

I skrivende stund er over 50.000 kroner samlet inn i It-barten. Tieto kjøpte Software Innovation, og har med det fått med seg et bartelag med sterke tradisjoner. Det gir åpenbart resultater: Tieto har tatt en klar ledelse foreløpig, med over 14.000 kroner innsamlet. Med det har de foreløpig dobbelt så mye innsamlet som neste lag på lista.

- Software Innovation har vært med i alle fem årene, og i år er vi en del av Tieto sitt lag, sier lagleder Thomas Barth.

- Sånn sett har laget lang tradisjon, både for å delta og for å vinne. Vi vant både i fjor og året før der, sier en stolt lagleder.

- Vi er veldig for en vennskapelig konkurranse i It-barten, fordi saken er så god, og spesielt i vår bransje der vi sitter på rumpa foran skjermer mesteparten av dagen, sier han, med en klar utfordring til de andre lagene i it-barten.

Ellers, på topp fire i nettverket finner vi tunge bransjeaktører, som Telia, Cisco og Sopra Steria. Rett bak ligger en spennende samling trønderbarter: TeamARM Trondheim. Gitt bartens status i deres hjemdistrikt, bør vel ingen etablerte føle seg trygge.

Meld inn lag

Men det er fortsatt mulig å kaste seg inn i konkurransen, og hvis laget ditt har glemt å knytte laget sitt opp mot It-barten, snakk med laglederen og få vedkommende til å melde inn laget umiddelbart.

Har dere ikke laget lag ennå, er det bare å brette opp ermene og sette i gang. Det er god plass til flere!

Har du tips om et «It-barten»-stunt eller annen Movember-moro? Send tips til Computerworld.