BARTEBOLLER: Tre notoriske bollepusherne; Moe, Jim og Tom Sopramo. Foto: Anders Løvøy
BARTEBOLLER: Tre notoriske bollepusherne; Moe, Jim og Tom Sopramo. Foto: Anders Løvøy

Operasjon Bartverk: siste innspurt for en god sak

IT-BARTEN 2016: Movember handler om menns helse, og selv om it-bransjen heldigvis ikke er mannsdominert lenger er engasjementet for en god sak stort. Det tetter seg til i toppen ved innspurten av årets It-bart.

Publisert Sist oppdatert

Forskning på prostatakreft, menns psykiske helse og en mer aktiv og helsebringende livsstil er de tre kjernesakene årets Movember handler om. Mange liv kunne vært spart, dersom menn tok egen helse mer på alvor.

Årets Movember-aksjon går i skrivende stund mot slutten, og i It-barten-teten tror Tieto de ligger trygt på førsteplass, Men Moe, Jim og Tom i Sopramo-familien trykker til nedenfra med bolleaksjoner og lignende aktiviteter. På grunn av trykketiden, oppfordres alle til å følge utviklingen på CW.no.

Det meldes om at åtte bartekarer fra Tieto ble i dag tvangssendt til Neslandsvatn stasjon av NSB etter å ha blitt avslørt med hjembakst på Spor 19.

Operasjon Bartverk 2016

Nok en gang har familien Sopramo vært ute og jobbet litt igjen! I grålysningen, rett før Rema1000s åpningstid, var to feststemte Familie-medlemmer nede hos dem i Torggata og forsynte seg med noen hundre flere Bakehuset-boller enn de kunne spise.

Bollene ble deretter pushet til intetanende publikum under skalkeskjul av Operasjon Bartverk, mens deres mobiltelefoner ble lettet for mindre beløp.

Enkelte ble avledet med vår historie om hvordan vi ser for oss at familiens medlemmer skal overleve lenger, bare ved å ta en enkel PSA-blodprøve.

Vedlagte bilde av tre av de notoriske bollepusherne, Moe, Jim og Tom Sopramo, overlates på betingelse av at det ikke blir brukt som bevis i saken.

Linda og Biff Sopramo var i Stortingsgata og bisto eldre damer med så å si gratis Vipps-opplæring, da brødrene ble knipset på Bryn.