BART I TRAPPA: Barte-aktivistene fra Familien SopraMos ble fotografert under Bartetrappendeløpet sist mandag. Foto: Redaksjonen
BART I TRAPPA: Barte-aktivistene fra Familien SopraMos ble fotografert under Bartetrappendeløpet sist mandag. Foto: Redaksjonen

Godt humør for en bartegod sak

IT-BARTEN 2016: Over 80.000 kroner er så langt samlet inn på Computerworlds It-bart, og det tetter seg til i toppen. Flere lag viser stor oppfinnsomhet.

Publisert Sist oppdatert

It-barten ruller videre med ufortrøden kraft. I skrivende stund har over 80.000 kroner blitt samlet inn, og på toppen ruver Tieto Norge som nærmer seg 25.000 kroner. Men det tetter seg til, og vi har sett tidligere år at veldig mye skjer på slutten av aksjonsmåneden.

Det er godt å se at nettverksgiganten Cisco har for alvor meldt seg inn i tetstriden, og passert både Telia, SopraMos og trønderbartene fra TeamARM. Men det er fremdeles god plass til flere lag i nettverket vårt.

Oppfinnsomhet

Mange lag viser dessuten stor oppfinnsomhet i sitt barte-arbeid. Sist mandag, presis klokka 12:00, tok en aksjonsgruppe fra Familien SopraMos, bartelaget til Sopera Steria seg inn i lokalene til Kripos på Bryn. De snek seg inn i heisen, og tok den lynraskt opp til sjette etasje.

Uten verken pause eller hvil, startet bartene nedstigningen i det de kaller «Det Store Bartetrappendeløpet», en aktivitet de gjør for å synliggjøre saken. 

På fredag var det den store «BarteBolleDagen» i Biskop Gunnerius Gate, der Coop sponser boller, og inntektene går til Movember.

Kort sagt: Det er bare å bruke fantasien og kjøre aktiviteter, for å holde seg på topplisten.

Tips gjerne redaksjonen i Computerworld om dine barte-aktiviteter.