Mot målfoto i it-barten

Det tetter seg til i tetkampen mellom Sopra Steria Norge og Exbeardis.

Publisert

Hvem som skal stikke av med det gjeve og ettertraktede vandretrofeet er vid åpent i it-barten 2021. Like før vinneren skal kåres, går det mot målfoto mellom de to store duellantene i årets konkurranse.

I skrivende stund leder Exbeardis med imponerende 46.980 kroner innsamlet, men like bak halser Sopra Steria Norge med 43.790 kroner. Alt avgjøres med andre ord av hvem som har best form på oppløpssiden i årets konkurranse.

Lenger ned på listen virker det mer avklaret hvem som stikker av med den siste pall-plassen. Forse Stiff Upper Lip har festet et tydelig med over 16.000 kroner innsamlet, noe som gir god margin til Growit Amende på fjerdeplass med 10.750.

Det betyr at på innsamlingens siste dag handler alt om tetkampen, og de to duellantene som også har gjort opp om vinnerplassen de siste årene. Endelig regnskap gjøres som vanlig opp klokka 23:59:59 den 30. November. Donasjoner som kommer etter det, teller bare som støtte til den gode saken, og ikke i selve konkurransen.

Dette er Movember:

Startet i Australia i 2003, har siden spredd seg over hele verden.

Aksjonen samler inn penger til forskning på kreftformer som rammer menn, og for å fremme menns helse. Setter også fokus på menns mentale helse.

Barten er det bærende symbolet for aksjonen som kulminerer i en konkurranse som avgjøres av stemmer og donasjoner.

Andre lenker til informasjon om menns helse:

  • www.nhi.no
  • www.kreftforeningen.no
  • www.sidetmedord.no