ENKEL AVGJØRELSE: Erik Wie er allerede på plass som seniorkonsulent i Sicra. Ansettelsen var en "no-brainer" ifølge selskapets daglige leder. (Foto: Sicra)

Erik Wie er ny seniorkonsulent i Sicra

NYTT OM NAVN: Blir seniorkonsulent på Splunk.

Publisert Sist oppdatert

Erik Wie er på plass som seniorkonsulent i Sicra. Selskapet, som selv skriver at de kun ansetter erfarne konsulenter innen it-infrastruktur, har hentet inn Wie som seniorkonsulent på løningen Splunk.

Wies erfaring fra it-bransjen strekker seg tilbake til 1998. Han kommer fra Bufetat, og har tidligere jobbet i Sykehuspartner.

En "no brainer"

Wie har tung kompetanse og mange sertifiseringer innen logging og analyser av data som er ustrukturerte, semi-strukturerte eller strukturerte på tvers av mange kilder, heter det i en melding fra Sicra.

– Når vi fikk anledning til å sikre oss Erik var det en "no brainer". Han tilfører oss verdifull kompetanse, og mange av våre kolleger kjenner Erik fra før som en faglig ener, og en person med fine verdier og holdninger som passer veldig godt inn i vårt miljø, sier Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra.

Tanken er at Wie skal bli selskapets fremste fagressurs i et nytt faglig miljø som Sicra skal bygge, der planen også er å satse hardt på Microsofts sikkerhetsplattform Azure Sentinel. 

– Da jeg fikk høre om miljøet i Sicra føltes det nesten for godt til å være sant, og jeg kjente flere som bekreftet inntrykket fra innsiden. Det faglige verdsettes høyt og jeg er imponert over hvordan kollegaene sammen løser de mest krevende tekniske oppgavene i landets største it-miljø, sier Wie i meldingen.