Ny BI-rådgiver i Norge

Nextbridge Advisory er nyetablert rådgivningsselskap på Business Intelligence.

Publisert Sist oppdatert

Lars Rinnan, Willy Koulichev og Øyvind Remme, med til sammen over 50 års erfaring innen Business Intelligence, har gått sammen om å starte rådgivningselskapet Nextbridge Advisory. Det nye selskapet blir søsterselskap av Nextbridge og Nextbridge Insight.

Mange selskaper ser på innføring av BI som et teknologiprosjekt, og en del mislykkes derfor i å oppnå den avkastning de forventer. Gjennom grundig planlegging og en klar BI-strategi som understøtter forretningsstrategien øker sjansen for å lykkes dramatisk, mener det nye rådgivningsselskapet.

Rinnan, som startet BI-selskapet Nextbridge for tre år siden, utvider med denne etableringen tjenestespekteret. Nextbridge Advisory vil levere rådgivningstjenester innen strategi, informasjonsstyring, analyse, arkitektur og prosjektledelse.

Koulichev ledet Accenture sin BI-virksomhet i EMEA i mange år, samt EY sin nordiske BI-virksomhet. Remme var Affecto sin sjefsarkitekt, og stod blant annet bak Affectos satsing på logiske datavarehus.

Nextbridge Advisory er eid av de tre partnerne Rinnan, Koulichev og Remme, som også er på friertokt for å rekruttere erfarne «Executive Advisors».

- Vi er i dialog med flere rådgivere med 15-20 års erfaring. Disse kan se frem til å bli partnere i selskapet i løpet av noen få år, noe som står i sterk kontrast til det som er vanlig i rådgivningsbransjen, forteller Rinnan.