PÅ SJØEN: Jens Haviken i Kinly er mye på sjøen. Da blir det mye padling og annen vannsportaktivitet. Han har også en ambisjon om å lære Wingfoiling i løpet av sommeren. (Foto: privat)

Sommerkontoret: Har ikke hytte, så da blir det båt-kontor

Jens Haviken i Kinly er fornøyd med mobilnettet i Norge. Med god dekningen langs kysten fungerer båten strålende som arbeidssted. 

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Kinly, Administrerende direktør i Norge

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

Det synes jeg jo ikke noe særlig om, ferie er ferie. Spøk til side, jeg bruker sommeren til å forberede budsjett- og strategiprosesser, det er ofte litt mindre trykk på det operative og det er fint å kunne bruke tiden til å reflektere litt over hvordan det har gått så langt og hva vi trenger å ta tak i fremover. Når jeg har ferie er jeg skrudd sammen sånn at jeg synes det er bedre ta unna litt småting underveis så man slipper å ha en haug med greier ventende når man kommer tilbake, men jeg også opptatt av å få tatt skikkelig fri, høsten er lang.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Har ikke hytte så det blir båtkontor for en stor del. Mobilnettet i Norge er såpass godt og dekningen langs kysten begynner å bli veldig bra så båten fungerer aldeles utmerket som arbeidssted. Med en god bakgrunn og en relativt nystrøket skjorte så ser det i hvert fall proft ut.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

 Jeg er mye på sjøen, eller i nærheten av sjøen, så det blir litt padling og annen vannsportaktivitet. Jeg har en ambisjon om å lære meg Wingfoiling i løpet av sommeren.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Paddling er balsam for sjelen og en fin aktivitet for å fylle på batteriene og rydde plass i hodet