SYSSELSETTER: Ifølge Hans Petter Mellerud vil avtalen med NSB-selskapene opprettholde it-arbeidsplasser i Vesterålen. (Foto: Zalaris)
SYSSELSETTER: Ifølge Hans Petter Mellerud vil avtalen med NSB-selskapene opprettholde it-arbeidsplasser i Vesterålen. (Foto: Zalaris)

Zalaris til tidligere NSB-selskaper

Tre selskaper som NSB skiller ut i kjølvannet av Jernbanereformen har valgt Zalaris’ lønns- og HR-tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Løsningene for de tidligere NSB-selskapene er basert på de eksisterende løsningene som Zalaris leverer til NSB i dag og omfatter rundt 1250 ansatte, ifølge pressemelding.

– Jeg er meget fornøyd med at den første offentlige kunden outsourcer tjenester til oss. Dette er en god måte for offentlige selskaper å raskt få tilgang til de beste løsningene for å forvalte sine personalressurser til en forutsigbar og markedsorientert pris, sier Hans Petter Mellerud, gründer og daglig leder i Zalaris.

– Milepæl

Avtalen er en milepæl for Zalaris og selskapets første leveranse innen Business Process Outsourcing for en offentlig kunde. Tjenestene består av lønn, tidsregistrering, reiseregning og utgiftsrefusjon, sykerefusjon og rapportering. Som en del av den nye avtalen overtar Zalaris tre medarbeidere fra NSB som vil bli lokalisert i Oslo.

– Vi gleder oss til denne reisen sammen med de nye selskapene. Den nye avtalen vil også bidra til at vi kan fortsette den positive utviklingen ved vårt servicesenter i Lødingen i Vesterålen, hvor Zalaris siden 2001 har blitt en viktig tilbyder av it-baserte distriktsarbeidsplasser, sier Mellerud.

Enkelte av selskapene vi ha utvidede HR-tjenester levert som eksempelvis personalarkiv og sykefraværsoppfølging for ledere, og alle vil ha mobilapplikasjon for basistjenester.

Inngått nye avtaler? Send oss en mail og fortell oss om det på ITBransjen@cw.no. Husk bilde.