IKKE FORNØYDE: Flere kunder raser over nettbytte.

Skal overføre 100.000 kunder i uken

Tele2 og Netcom venter på klarsignal fra Konkurransetilsynet om å slå sammen selskapene. Likevel flytter Tele2 alle kundene sine over til Netcom i mars. 

Publisert Sist oppdatert

I mars legger Tele2 ned sitt norske mobilnett.

Selv om Tele2 og Netcom fortsatt venter på klarsignal fra Konkurransetilsynet om å slå sammen selskapene, skal Tele2-selskapene flytte alle kundene sine til Netcom i mars, skriver E24

E24 melder om at 100.000 kunder ukesvis vil overføres til Netcom. 

Det var i fjor sommer at det ble kjent at Netcoms morselskap TeliaSonera kjøper Tele2 Norge for 5,1 milliarder svenske kroner. 

Ifølge E24 raser kundene over nettbyttet. 

«Nå mister dere mange kunder!!!!», «Netcom er dårlig på utkantstrøk», «Dere vet det bor folk nord for Trondheim også?» 

Dette er bare noen av reaksjonene på OneCalls Facebook-side, i forkant av den største kundeoverføringen i norsk telehistorie, skriver E24.

Med oppkjøpet øker Teliasoneras norske markedsandel fra 23 til rundt 40 prosent og antall mobilkunder fra 1,6 til 2,7 millioner, skrev Netcom i en pressemelding i sommer.

- Størrelse er viktig i mobilmarkedet. Et sterkere og mer konkurransedyktig Netcom er bra for norske bedrifter og forbrukere. Flere kunder vil gjøre at vi kan øke våre investeringer og konkurrere på like vilkår med markedslederen, som fortsatt dominerer med en markedsandel på over 50 prosent, sa administrerende direktør August Baumann i Netcom da.